Pages

01 October 2010

Kena buat solat istikharah dah aku nie...

haish...x boleh jd...pening...pening...

semalam terkejut gila kot...baru ja plan nak kerja cepat2, nak kawen cepat2...tup tup dapat sms dari khuzaimi," blajaq dulu baru bleh kawen".

sapa yg x terkejut kan? sebenarnya i dah penat,dah x larat sebenarnya blaja and at the same time nak fikir pasal kawen (bleh ka cakap mcm tue pulak?)


i tnya dia,"ok, kalau mcm tue, u bleh janji x tahun 2012 nie kita kawen?u sanggup cari duit sorang2?and kalau mcm tue, i kena mintak duit hantaran mahal cket la sbb nak tampung kos kenduri lagi,maklum la i x kerja lagi masa tue, blajaq lagi kan?".
then dia balas,"insyaAllah..."

i mcm x confident ja dgn dia nie...ntah la...serabutnya!!! :-(

hurmmm...baru saja nak mengelak kawen lambat sgt...dia cakap dia x kisah kawen umur 30 pun...lagi banyak harta bleh kumpul. mmg la dia x kisah, tapi i yg kisah!!!!! tolong!!!!



2 comments:

Peri PiA said...

salam

lame xdtg blog ida,kenapa tukar link?

u still study kan?kalu jodoh x kemana

solat istiharah ...bgs la buat,supaya dpt petunjuk dari Allah dgn lbh jelas hendaknya..Amin

iDa_MutHiaH said...

hy...ade sbb tertntu tukar link...study dah abes la...

nie dia suruh wat master pulak...hehe

Followers