Pages

14 October 2010

Oh baru i tau..


assalamualaikum! ;)


breakfast apa pg nie? haha...ka posa sunat? bagus2...semalam i ada baca forum nie...forum ttg wanita la gak.hahaha.skng nie dah update bab2 wanita nie...hahah...ada la sorang kakak nie.nama apa ntah. kakak nie cerita la masalah dia kat dalam forum tue...


dia cakap lebih kurang mcm nie lar...masa tue dia n hubby dia otw nak balik kampung kot (kalau x salah la) haha...[i klu baca fokus kat point ja]. tetiba, x dak angin x dak ribut, hubby dia nie cakap kat wife dia mcm nie lar..."u nie selalu pakai tshirt dgn jeans je...cuba la berfesyen sket..."...


tersentap r kakak nie hubby dia kata mcm tue...mmg dari sebelum kawen dia dah biasa pakai mcm tue,tp hubby dia x dak la nak komplen apa kan...skang anak dah 3, baru nak cakap kan...takut la kakak tue kan hubby dia komen mcm tue...


hahahaahhahah...kalau i jadi kakak tue, i pon gelabah kan...hihiii...


lepas tue baca plak la komen org2 lain kat problem kakak tue...ramai yg cakap asben depa pon sama gak...tapi ada sorang kakak sorang lagi nie cakap, afta asben dia dok komen cakap bini dia x berfesyen, asben dia siap bwak gi shopping blouse n seluar slack lagi...hihiii...
siap beli lipstick lagi tue...hehehe sweet gila la asben dia...hahaha


baru i tau bagi org laki nie, klu pompuan pakai jeans n tshirt tue sempoi sgt okeh...mcm x reti berfesyen. i baru ja nk blajaq pakai jeans u know...i mmg x reti nak pakai jeans, keras la...lebih prefer sluar slack. khuzaimi pon x suka i pakai jeans...


hurmmm...nasib baik la hubby kakak nie voice out...kalau dia diam saja mcm mana kan???dilema betoi la...hahah...


acelly ok ja kan kalau nk pakai jeans...tp pakai dgn blouse la kan??? baru nampak feminin sket...hehe...jgn lupa makeup ok...sikit2 dah ler bg dia saja yg nampak..hihiii...


sweetnya hai tgk org yg dah kawen nie...hehe...


lots of love:idamie^^




5 comments:

Atiqah Adnan said...

heheh suami nak isteri dia cantik..
sebab tu tegur..^^ maknenye dia caring laa tuuuu..~ good! & i like~

iDa_MutHiaH said...

hehe^^
bagus kan dapat suami mcm tue..skurang2nya dia tegur dulu sblum org lain tegur kita kan...^^;)

mushroomsoup said...

hahaha..ikut certain laki jugak.
pakai t-shirt ngn jeans nampak muda hape..wakakaka
(pencinta jeans tegar)
Kadang-kadang blaus kne select jugak sebab certain blaus akan membuatkan penampilan kelihatan mak cik-mak cik..Honestly,terutama blaus kain lycra bunga2 besar.Fasha Sandha je kot yg pakai nampak cun..wakakaka
pemakai t-shirt nampak muda remaja hapa(statement bela diri sendiri lagi..dush!!)

iDa_MutHiaH said...

tue la kan..ikut jnis lelaki gak kan.mybe sbb kakak tue dah anak 3 kan.so x sesuai kot pkai gitu (pada fikiran asben dia la).

i pon x suka pakai baju bunga besar,rasa mcm zmn dulu2 plak kan,lgpon badan nmpk lg besar.hihii^^

thanks for comment!=)

iDa_MutHiaH said...

bab pilih blouse nie,kena pilih yg sweet2 la kan...yg utk org muda.hehe^^

Followers