Pages

09 November 2010

Aku gila shopping!

hukhuk~

rasa mcm nak nangis.sebab da banyak menghabiskan duit T___T.

apa yg aku beli???


1-inner cotton-sebut la kaler apa,semua ada.peach,maroon,cerise,beige,kuning,hijau,hijau pucuk pisang,grey,hitam,putih,merah,pink,biru,coklat,bla..bla..bla...


2-inner lycra-cream,merah,hitam,hijau,kuning,oren,pink (tak banyak sgt sebab kurang best).aku nie,kalau pakai inner,suka pakai silang.sebab nak sembunyi muka bulat.huhu..jarang aku nak pakai mcm tue ja,kalau aku pkai pon,mesti yg aku dah tetas ckit kat hujung dia tue..huhu.tp tak semua inner aku tetas,sebab malas dan sayang.jadi nya,pakai silang je la.pandai2 la nak combine dgn kaler apa pon..


3-aksesori tudung-dekat2 raya ari tue,aku suruh si dia yg baik hati membayarkan headband utk aku,aku order,dia bayar...hihiii...bila lagi nak merasa kan? :P
aku biasa pakai headband dgn tudung syria.lepas tue,aku nie dah terpengaruh dgn fatin liyana la pulak...gi mana2 asyik beli reben.tp yg kecik la,kalau yg besar mcm fatin liyana confirm aku tak pakai! haha.


4-tudung syria. skng nie kegilaan kat shawl dah kureng la..sebab tudung syria lagi senang pakai.ada syria plain dan corak.yg best nya aku jumpa tdg syria yg keliling dia double layer mcm tudung rozita che wan tue,kedut2 mcm tue kat hujung dia,ada jual kat pekan sabtu pendang..kaler mostly brown,tapi second layer dia kaler cream..cantek...haha.rm15 saja,berbaloi-baloi..!


5-cardigan!
hadoii...rasanya dah banyak entri aku asyik citer pasal cardigan je..nak wat mcm ne..dah itu kegilaan aku...wawaaaa....aku dah habis beratus2 utk cardi! huh...


6-t-shirt muslimah- aku dah ada dekat 10 helai tshirt muslimah (sikit la kan?)...3 helai ada "org" hadiah...hehe..yg lain mostly pakai duit mak aku beli..ngehngeh~masa date ari tue,first time aku pakai yg dia bagi tue, nak bagi sejuk cikit hati dia..wakaka...


hurmmm..aku rasa tue je kot aku suka beli.benda2 lain kurang la..kalau barang makeup,suka jugak.tapi tak selalu beli.

ok la ye..good night.

meh la share barang2 yg korang suka beli pulak..ok bye sweeties! ^^


2 comments:

rainbowskittle said...

walaweeeey manyak gila ! jeless. terasa nk beli bnyak2 jugak
farah follow dear oke :)

iDa_MutHiaH said...

hehe.thanks dear.

beli jgn x beli..asal duit utk makan ada.haha

Followers