Pages

18 November 2010

Kerana Farah medical student! :)


haha...bestnye..lama x dpt award..hihiii...thanks Farah! hebat dia nie budak medic ukm..mcm fatin liyana gitu...study bebaik ek dik..^^


actually rasa mcm tak layak ja dpt award nie,huhu...tak menarik pon blog nie.byk mengata,byk pasal personal,dan serabut mcm tuan empunya! :P


thanks lg ea..seronoknya tulis blog bleh dapat ramai kawan.tak sabar rasa nak jumpa blogger lain :)


ok without wasting time,saya nak jawab tag dari farah nie:


notonlyboutme.blogspot.com di mata kalian..


notonlyboutme.blogspot.com ialah blog farah...saya rasa blog nie more to personal blog.most of my frens yg amek medic ramai ada blog.saya suka baca blog yg personal and ringan compared to complicated & penuh dgn facts.dari penulisan,kita boleh kenal peribadi orang tue.kan farah kan? :-)





nama blog anda & kenapa letak nama tu..


simple sweet life.kerana dalam kehidupan,saya tak mengharapkan benda yang saya tak mampu buat.kalau benda tue berat untuk saya,saya mesti akan fikir 2 kali atau banyak2 kali.saya akan buat apa yang termampu dan akhir sekali,mesti saya harapkan something yang manis di penghujungnya :)



nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..


miss-ida.blogspot.com.idea? sebelum nie url blog nie lain.huhu..tapi saya tukar atas sebab2 tertentu...saya tak berfikir panjang nak mencari url yang tertentu atau best sebab time tue,fikiran saya betul2 berserabut dan kacau bilau.saya main letak je url nie...siyesly saya sedih sebab saya mmg dah jatuh cinta dekat url yg dulu,tapi nak buat mcm mana kan...T____T



apakah kaedah dalam penulisan blog anda..


haha..rasa mcm nak buat thesis plak.memang tak ada kaedah apa2.apa je yg terlintas kat hati,saya akan tulis.



apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak


oh tidak!saya mesti nak tukar design blog jugak.nie la kelemahan saya,pantang tengok blog orang lain cantik..eh ke sebenarnya pantang tengok orang lain cantik???



bilakah blog anda diwujudkan..


awal tahun nie...hihiii...





siapakah orang pertama yang tahu dan menjadi pengikut/sahabat blog anda..


kawan masa sekolah menengah :)

tapi dia tak follow pon...orang lain yg follow dulu...tak ingat la sape yg follow tue...huhu




sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini..

sorry...tak tau nak tag sape...sebab dah kecik ati dalam tag-men'tag nie..huhu...emo2..~


P/s:thanks farah.really appreciate this award :)




3 comments:

rainbowskittle said...

sama2 ! heee, :) kalau tahu macam ni dah lama kasik award banyak-banyak kat ida . hehe

iDa_MutHiaH said...

hihiii...thanks farah! :)

rainbowskittle said...

sama sama sama sama :D

Followers