Pages

06 November 2010

Never!

Assalamualaikum...mornin :D



bgn pagi2,solat subuh,lepas tue layan Tanyalah Ustaz...mcm tue la pagi2 bersama keluarga tersayang.mak aku dah kenal semua ustaz2 tue,paling dia suka,ust.Zahazan,ust.Zul,ust.Abd Bhasit,dgn ust. nama apa x tau yg salu cakap pasal jin dan syaitan tue.



klu time weekday,isnin-khamis,TV mmg x tutup dari pagi sampai malam.hehe...2ptg tgk citer indon,3ptg tgk stairway to heaven,lepas tue tgk chinta chanduri,lepas maghrib tgk istana takeshi yg versi omputeh tue,lepas tue tgk buletin utama,lepas tue layan la drama apa yg ada ari tue...asmara ke...habil dan qabil ke..puaka ningsun ke..majalah 3,bersamamu,soal jawab,cerekarama,n paling best ada drama yg masuk anugerah skrin tue depa ulang balik,so aku pon layan lar...hihiii...



x ada astro pon bleh hidop!
actually ramai org pelik sebab apa umah aku x ada astro.huhu...sebenarnya dlm kampong aku nie,bleh kira dgn jari la umah sapa yg ada astro.sebab tue aku x tau pon dan x ambik tau sapa yg menang AF,sehati berdansa apa tue.aku ada jugak baca komen org ntar dlm paper,asyik komplen astro ja...astro asyik ulang cite yg sama la,kalau ujan jadi kerak2 kat tv tue,mcm x stabil la line dia tue.tue sebab aku x penah suruh abah aku pasang astro.sepupu aku ada keja astro bahagian customer service,tp skang nie dah tukar keja lain sebab x tahan asyik kena dgr org marah2 komplen astro.



lgpun,sudah2 la dgn setan tv yg ada kat umah aku nie...nak tmbah astro lg ke???
masa practical ari tue,ada sembang dgn sorang makcik nie.dia cakap,umah dia x ada tv pon ,dan anak2 dia x suka tgk tv.sebab dari awal dia dah ajar..dia kata,anak2 x mintak pon ada tv sebenarnya,tp ibu bapa yg meng'ada'kan tv nie kat umah.




wah...intro pagi nie sgt pnjang ea...ok berbalik kpd tajuk,never!




aku nak gtahu nie,aku x suka la nak approve/publish komen manusia tanpa nama (anonymous).aku x tahu la adakah anon nie adalah org yg sama dgn anon yg drop comment ntah ape2 tue. tp semalam anon nie antar comment baik pulak,kononnya dia nak tolong tambah duit nuffnang aku lar...hurmmm...



so aku da wat keputusan x nak publish comment anon lg.aku just baca sebelah mata,then aku delete..sebab aku pon x kenal kan..?then aku rasa depa nie nak kawan dgn aku,kira mcm silent reader la kan,tp at least bg la nama kan..baru aku suka!



ari nie selsema...eh,bkn ari nie! 3 ari dah selsema...tp nasib baik kemarin hingus aku x meleleh depan dia...huhu...takut dia x lalu nak makan plak dgr aku dok wat bunyi hidung.. ;)


tinggal brapa ari lg before nak pi kl nie...huhu...nti mesti aku terkejar2 time dok sana.sebab ada hal yg nak disetelkan di sini.kena berulang alik jap 2 ari yg pertama tue.moga Allah permudahkan urusan aku..amiin...



ok.nak cari makan kat dapoq sat na...bye!




5 comments:

Anonymous said...

never say never, i luv u actually

iDa_MutHiaH said...

hisss...who r u actually? x cool la klu x ada nama..

Sayer Best said...

Hipotesis 1:secret admire kot ida.dia segan,pastu takut pakwe ko marah..huu~

Hipotesis 2:entah2 pakwe ko,dia nak komen jugak.tapi malu2 kucin..awwww

iDa_MutHiaH said...

ntah la wana.tp yg pasti,hipotesis ko yg ke-2 tue salah.haha

hipotesis 1 tue,aku rasa dia nie pompuan la.aku dah muak dgn org2 yg nak menguji aku nie.hissss...

Anonymous said...

juz b patient ok,u said u knoe me......i love u

Followers