Pages

20 November 2010

Today is a happy day!

assalamulaikum...

ececeh...hari nie sgt bahagia okeh..sampai tersengih2 mcm kerang busuk! :P

kami makan pizza.actually niat nak belanja dia,sebab ari tue time adik saya dpt 5A,abah ajak dia makan pizza.tapi lambat sgt nak tunggu dia free,adik pulak dah terkinja-kinja nak makan pizza.jadinya kami 1 family dah g pizza hut kemarin dulu.so ari nie saya makan berdua je la :)  tapi dia yg bayar..hihiii...

opsss..jambul jimmy neutron dia dah rosak.ngehngeh~



yg sgt best,cita-cita nak beli sunglasses dah tercapai! dia pilihkan dan bayarkan (nak gtahu jugak!)..cantek tak?hehe...dalam banyak2 yg saya try,yg tue jugak dia berkenan,yg lain dia geleng kepala.dia pon beli 1 kat diri sendiri,sebab glasses dia dah patah anak buah dia buat..huhu.comel je si airisya karmila dania tue :)  tak bleh imagine lar mcm mana gaya budak tue patahkan glasses pak ngah dia :P

 ours~



oh.gambar candid nie dia yg snap kan :)  eh,candid ke???haha..

hurmm...ok lah.bubui hunny bunny!


4 comments:

rainbowskittle said...

ololo kawen cepat ! nanti nak makan nasik minyak. tetiba je hehe

iDa_MutHiaH said...

insyaallah..doakan la.klu sampai jodoh,x ke mana kan?^^

rainbowskittle said...

amiiin :)

iDa_MutHiaH said...

amin ya rabbal a'lamin..

Followers