Pages

23 December 2010

Gangguan di shout box pulak..


lets pics tell everythings...




dan cuba tengok time dia drops comments tue..




in conclusion,segelintir orang uitm sangat rajin blogwalking :)

kali nie,dia hantar kawan pulak..ntah betul,ntah tak...hihiii...

kalau ada yang tak puas hati,meh rrr face to face..senang cerita kan?saya pon nak tau jugak kenapa awak kata saya mulut jahat? dah memang betul kan awak pompuan gemok ;p

kalau awak nak suruh saya gi umah awak pon boleyyy...saya dah memang tau pon umah awak kat mana :)

sudah2 la tue..jangan nak burukkan orang kat shout box pulak...

kepada Cakkk,ko tanya la orang yang kasi email kat ko,apsal tanya aku pulak kan?

so macam mana nie? nak kena buang shout box ke kawan2?




7 comments:

Anonymous said...

wahaha..ni peminat fanatik namnya.sampai archive lama2 pn nk korek jugak

-wana malas nak log in-

iDa_MutHiaH said...

wana: pelik kan minah gemokk sekor nie..

asek nk cari salah org je...;p

eT said...

dik...jgn sebab 2-3 org camtu...1company kene kot...ish3...xpatut tau...

iDa_MutHiaH said...

kak et: okeh akak! sy edit skng jugak :D

biasa la krn nyamuk kelambu dibakarkan..hihiii...

♥ Funna ♥ said...

omg! pun kene mcm i kene..ntah pape je kan diorg ni nk sound2 org xtentu pasal..bingit btol ngn org mcm ni..huhu

Anem arnamee said...

Salam.Ade anony komen kat beautifulnara kata blog ni komen2 tntg wanita bertudung.Adakah ?:)

Dayang_Amy said...

Dear...
The reason why i jengah blog u 4 the 1st time ni pun sbb komen kat beautifulnara...

Btw, dh bc sekali imbas rentetan komen2 c anoy kat blog u ni..i rase..xdela ape pun nk di heboh2kan sgt..Apapun..sabar la ye.

Followers