Pages

02 February 2011

Rindu tapi...

semalam dapat call dari 'dia' setelah sekian lama kami berdua saling tak berhubung.dia tue bz memanjang sampai wat OT,ari sabtu pon keje.adakah dia sudah tak sabaq nak kawen?berusaha keras kumpul duit?he is very unpredictable.jangan nanti tiba2 datang rumah bawak rombongan sudah ;)


yang pasal semalam tue,dia cakap dia pon rindu sangat.tapi tak kisah boleh jumpa sekejap ke tak CNY nie.tak jumpa langsung lagi bagus katanya.pelik kan?rindu tapi tak kisah jumpa ke tak.bila ditanya,dia cakap lepas kawen nanti baru rindu betul2..hehe.


saya cakap,pelik la u nie.pakwe orang lain kalau rindu mesti la ajak kuar makan-makan ke...dia kata,itu pakwe orang lain,jangan compare dengan dia.urmmm dia mengajar saya erti cinta yang sebenar..lepas dia kata macam tue,saya pon jadi tak kisah la dapat jumpa dia ke tak.cinta lebih-lebih lepas kawen kan lagi best betul tak? ;)


*********


ok nie lari sket dari tajuk.saya dapati ramai yang follow blog saya sebab blog saya cantek [hi nice blog,i follow u]. so now my blog has turned to a very dull blog, tak cantik tapi simple,i like <3
kita tengok je ade lagi tak orang nak follow lepas nie ;)

2 comments:

♥ Funna ♥ said...

ahahaha yerp btol gak tu..bila dh kwin bru leh rindu lbh2 kan..tp xleh a xjmpe..mesti mau ketemu sekurng2nye 2 minggu sekali..rinduuuuuu..hehehehe..

incik abe kamu tu tgh berusaha la tu nk kmpul wet nk kwin..tp kamu tunggu je rombongan cik kiah dtg meminang nnt yo..hehe

iDa_MutHiaH said...

hihi~dia lain dr yg lain.sgt unpredictable...

risau je klu dia wat s'tin yg x dijangka! ;D

huhu..3 bulan da x jumpa.hrp2 ade kejutan la cuti nie :)

Followers