Pages

09 March 2011

Dari mata turun ke hati :)

assalamualaikum...



beberapa perkara yang best telah berlaku kelmarin:

-  dating! heee~



-  tunggu dia kat depan mekdi,tengok2 dia pakai baju hitam,sluar choc sedondon dengan saya cardi hitam tudung choc...=)



-  lepas tue terus ajak gi makan tapi masing-masing tak tahu nak makan apa.saya tanya dia tanya saya balik.dia nak makan nasi (kenal sangat perut dia tue) tapi saya ajak makan mekdi at last dia pon ikut saja.so kami makan spicy chicken mcdeluxe saya single,dia double.laju gila dia makan!



-  masa makan,mata dia asyik melilau."heppp...tengok pompuan mana tue?jangan tengok pompuan,tengok laki ja."



"nanti orang kata gay plak."



tetiba dia tenung muka saya lama-lama.malu yang amat kot..hu....hah tau pon tue la tak bagi dia tengok pompuan lain :D



then pas makan,kami gi kedai jam,kedai alat sukan..time nie boring giler.ntah apa la dia menilik seluar rugby apa tuh...huhu...tapi yang best,dia belanja crocs sama kaler dengan dia kaler choc....heee....lepas tue macam besa ofkos la beli tudung 2 helai..ekeke...



sebelum balik,solat zohor dulu kat pusat dakwah.dia parking moto kat depan tue saja.sudah solat,terasa malas plak nak pakai shawl choc tue so hentam pakai tudung baru la...!heee...lepas tue dia pon pulang dengan moto dia dan saya pulang dengan bas =)



berita yang paling menyeronokkan ialah,pertengahan bulan nie,dia nak gi amek kereta baru! heee...tak da la baru,just sambung bayar kete abang dia saja.and after that harus la jumpa lagi kan...^___^  baru la senang nak jalan jauh-jauh gi tanjung dawai nak angkut kopok lekor banyak-banyak.



sepanjang 3 bulan lebih tak jumpa dia kan,saya perhatikan banyak perubahan kat dia nie.dia makin kurus sikit,tak nampak macam dulu.dia bertambah hensem dan kemas,haha...bibir dia kering sebab keje dalam air-cond plus kulit dia memang cepat kering tambah-tambah kat area telinga.saya nak beli lip balm dia tak mahu sebab malas nak pakai.nak beli facial pon dia tak mahu.



ok la saya sedang berada dalam happy mood.bye!

5 comments:

uMmI NuR aIn said...

ingat shopping barang tunang....huhuhu

iDa_MutHiaH said...

hahaha...adeh ke ctu plak! =)

hamzah ian said...

hepi hepi

Miss Star said...

oit xpuas mkn mcD ka?haha

iDa_MutHiaH said...

hamzah: heee~ happy!

ecah: haha...nie ngan yang tersayang la! skali pon x penah mkn mekdi ngn dia...heee~

Followers