Pages

16 March 2011

Kak Bibi's wedding

my shuwittt sis da selamat kenduri! lauk kenduri sangat sedap sebab orang kampong gotong-royong masak sendiri,tak hire caterer dah.hihi...



time saya sampai,pengantin tak balik make up lagi.lama jugak la tunggu kan.pengantin sampai,terus makan.so tak sempat nak snap dengan pengantin dalam bilik.tapi gambar menggatal sendirian berhad atas katil pengantin harus la ada kan? buat bilik tue macam bilik sendiri.hahaha.tak tergamak pulak nak tayang gambar gatal i kat sini (^_^!)



so,ini je la gambar terbaik dari ladang.hehe.



 Selamat pengantin baru Nor Habibi dan Saiful Yamin :)


kak bibi cakap bukan pengantin baru,pengantin lama.sebab depa nie nikah 1/1/2011 kat mesir.kat mesir pon dah wat kenduri...tapi balik Malaysia nie nak wat lagi la untuk teman-teman di malaysia pulak.



mereka ini senior saya masa di Maktab Mahmud.si lelaki dah jatuh cinta sejak di bangku sekolah lagi sampai nyanyi lagu "Ya Habibi ya Maulana" dalam kelas nak bagi my sis nie dengar.hahahaha.



akhirnya tercapai jugak hasrat Saiful Yamin memperisterikan kak Bibi.heee~wishing u all happy wedding.semoga berbahagia kekal ke akhir hayat! :D



2 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

saiful yamin? he looks different! hampir tidak kenal. hee

iDa_MutHiaH said...

makin hensem kot basyee...heee~

Followers