Pages

07 March 2011

Salah ke kalau remove friends?

Assalamualaikum...heee~


petang tadi saya goreng keropok ikan.tapi tak sedap sangat sebab bukan dari terengganu...saya skng nie mengidam sangat nak makan keropok lekor.tapi susah la nak cari kat kedah nie unless kalau pi tanjung dawai ada la...hisss~nak pergi tue la tak de transport.lain la kalau kujaimi sudi bawa kan...



haha tercerita pasal keropok ikan plak...hurmmm...nie nak minta pandangan readers blog nie la...apa pandangan kalau kita remove seseorang tue dari friend list kita kat facebook?bukan saja-saja nak remove,ada la sebab tertentu.



antara sebabnya ialah contoh la kan,ada la seseorang tue menyampah kalau kita asyik post kat facebook tue.then dia tanya mak dia lagi,"kenapa dengan ruwaida tue asyik tulis mmmmmuuuahhh3 kat dalam facebook?".lepas tue saya dapat tahu...saya pon remove la kesemua mereka anak-beranak sebab tak mahu la kerana 'mmmmuaaahh' itu menjadi punca buah mulut orang.



hisss~pelik la kan?ada apa dengan 'muaahhhh' itu?tak pernah pon orang lain closed minded begitu.kalau tak suka,dari awal sila la remove dari awal saya nie dari fren list kalian.saya pon tak sangka la kalian mencari salah saya sampai macam tue sekali.hisss~



hurmmmm...ada la seseorang tue cakap menyampah tapi still nak baca blog saya apa hal? padahal saya dah tukar link tapi nape tangan tue gatal search lagi...ish...ish...peliknya...



mereka nie ibarat macam CSI la siap baca sms kat henfon orang lagi tue....heee~pandai pulak mengaku...bertambah-tambah la menyampah saya kat mereka nie...heee...



dah saya remove mereka nie,ada la sorang yang ada kaitan dengan mereka nie add facebook kujaimi pulak...so weird kan? apa sebab nya pon saya pon tak tahu la...heee...



lepas tue saya ada tulis pasal kisah saiyidina abdul aziz tak guna harta kerajaan,tapi orang tersebut ter'berasa' pulak...heee...padahal saya tak ada sebut nama dia pun buat apa dia nak terasa...heee...makan cili ke...heee...



apa pon,saya maafkan la tapi...................



FORGIVE NOT FORGET!!!  remember huh!



5 comments:

Anonymous said...

I like this post. Instead of arrowing that particular persons, you are actually helping me to arrow hantu kak siah. huhuhu

You are right, kalau menyampah...you let them go or they must let you go. Tapi takyah la stalk2 orang lagi like what they did. memalukan je. Those kind of person memang muka tak tau malu kan?

p/s: macam biasa, rindu kamu! nak gelak2 dengan kamu! hahaha!

yg benar: org dpn blik ida~

iDa_MutHiaH said...

haha sayang! lawak gilerr la :)

kat dunia nie mmg wujud makhluk mcm tue =P

so redha je la ek...mls nk wat entri ni tp terpaksa coz teringat plak tetiba! hisss~

rindu kamu jugak!!!

Anonymous said...

kite pun malas nak tulis, sebab nanti sakit hati. tapi bila ida tulis, kite tumpang je la sekaki kan. huhu!

truly need a new platform on writing world.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

busuk lagi kalau bermuka2 depan orang lain, tapi sisi sebenarnya adalah lain. busuk hati, hipokrit dan menokok tambah cerita.

Penat je menangis cerita kat orang itu ini. Tapi sebenanrnya nak menutup salah sendiri. Haih..kesiannye.

Kalau rasa tak puas hati tak boleh ke blog yang dituju, jangan tuju blog org lain. tu sakit jiwa namanya

gila drama queen.

p/s: Ida...ada stalker baru kamu ye~ peminat ek? hahaha!

Followers