Pages

18 March 2011

Wishlist :)

adoi nak mula kerja nie kena berhabis duit beli barang-barang...bukan saja gatai nak beli.heee~memang disuruh pon.lama dok usha tapi banyak yang tak berkenan.hope dapat beli la sebelum tarikh keramat itu.haha.


first thing nak beli blazer.selalu jumpa yang man's cut.so tak beli lah.blazer tue pulak nak the black one.tak boleh kaler lain.huhu...


then,for smart casual attire,rasanya kalau pakai drape cardi pon boley kot.asalkan 'smart' la.hehe.dan,i already felt boring wearing my cardi with skirt.so i think,i would like to buy pants like this:

begini lah rupa pants yang saya mahu.semalam saya ada kontek dealer najjah mintak kurang harga.haha.tapi kak farah alwani tue just dapat bagi free postage je.dealing with her was so nice ^_^.


but then,try google blogshop lain yang jual pants nie murah.so jumpa la kat sini.RM35 saja!tak tahu la hows the quality tapi looks like ok la.rasa macam mahu order saja.


barang lain i think just wanna buy black shoes kot.yang biasa-biasa saja yang jual kat BATA.tapi mungkin the one that high heel.hehe...


ok just all for this time being.babai.



5 comments:

asna cute said...

cari la kasut kat vincci ;)

iDa_MutHiaH said...

wow! good idea! pas jumaat nie nk roger abah :D

tsam_ismail said...

tahniah ruru keja dah..keje kot area mana?tsam kat shah alam ada msa mai la rumah=)

cik bihah said...

najjah punye lg superb ..
yg bihah jual kain dia selesa but xdalah nak sama gan najjah hrga pon jauh beza tue..
=)

iDa_MutHiaH said...

tsam: alhamdulillah,kat bangi 2 bulan then transfer KL pulak =)

cik bihah: heee~thanks cik bihah ^^v

Followers