Pages

18 June 2013

Baju tunang & handbouquet untuk disewa.

Assalamualaikum semua! ;)

setelah sekian lama berfikir-fikiran, saya dah terbuka hati nak sewakan baju tunang saya.sebelum nie bila orang tanya,"taknak sewa ker?" erk...berat hati.hehe

but now,sape2 yg berminat nak sewa baju nie,boley contact sy by email ye :) : ruwaidaridzwan@hotmail.com

nie details baju tunang saya:~

design: 2pcs mini kurung, pleated skirt, with train, round neck, fitted sleeves, top until above knee.
material: crepe, chiffon shawl, dusty pink prada lace and beads.
shawl: with beads and lace detailing.

untuk makluman,baju tunang saya fit size XS,S and M (maybe akan fit utk M size person) sahaja.dalam bahasa mudah,orang yg kecik molek macam saya muatlah baju nie.hehe...

extra info:
pinggang saya= 26 inci
punggung= 37 inci
tinggi= 148cm (tp kalau awak lebih tinggi dari saya sikit pon tak pe,sbb kain meleret 10inci).




nie sketch utk design baju tunang saya by designer ;)


extra gambar semasa majlis tunang on 26Jan ari tue ;)


buat pengetahuan, awak akan dapat 2 shawls.
1 yang untuk lilit mcm shawl biasa, atas dia ada lace and beads.
1 lagi shawl untuk buat veil (kalau taknak pakai pon takpe, just untuk cover belakang jer) ;)





Oppss lupa nak bgtahu harga sewa.

Sewa full set baju with shawl ialah RM200 sahaja. tambah RM50 deposit keselamatan (deposit akan dipulangkan jika awak pulangkan baju saya dengan selamat tanpa sebarang kerosakan dan mengikut tarikh yang telah dipersetujui ;).


Next item untuk disewa ialah fabric hand bouquet!


Untuk hand bouquet nie sewanya hanya RM20! then same as baju, with addition RM50 sebagai deposit keselamatan yg akan dipulangkan ;)

pick up di Jusco Kepong atau KL sentral.

till then, if you have any queries, kindly drop me an email at ruwaidaridzwan@hotmail.com

Wassalam ;)




2 comments:

IntanSaleha said...

wahh. cantek2. ermmm. boleh tak kalau nak tau kos utk buat baju tu?

NHDBaby Shop said...

hihi... cantik! wah..ni extra income gak ni..bijak..bijak.. :)

Followers