Pages

31 October 2010

Comments x berguna langsung utk diri aku.


wah! terima kasih byk2 kpd yg telah memberi komen ini.buat penat2 je...nk cari glemer kot kat blog aku nie?haha.next time,jgn la Anonymous, tulis nama betul,baru la dapat glemer...hehe....such a coward!

aku nie kalau bleh x mau la nak cepat menggelabah dgn benda2 bodoh mcm nie,tapi takut nanti si Anon nie x puas ati,x bleh tidoq malam plak sbb asyik dok fikir kenapa lah aku nie diam saja,x dak perasaan ka apa budak nie..? haha...

so nie aku dah buat entri khas special edition buat si Anon bodosss...
aku nak kasi komen balas buat semua comments bodoh beliau.mula dari bawah sampai ke atas sebab nak ikut time dia kan.haha..

1. i'm talking bout u ler...maybe dis is d lesson dat u shd learn..
-oh..trimas la ek..mmg la ko bercakap ttg aku,sbb nie kan blog aku! ye la,sapa cakap aku x mau belajar??? ish3 agaknya si anon nie geram kot sbb aku x terima dia kata aku nie gedik letak gambar je...ye lah! sapa nak terima kata2 ko yg menyinggung tue? kalau nak nasihat pon,nasihat la elok2, dan aku rasa aku x perlu kot nasihat dari ko.nasihat dari Ummu Husna pon dah bagus la utk aku.ko try baca blog dia,ada ke dia sebut "gedik" or what so ever???x ada kan? ha mcm tue la kalau ko nak nasihat org,guna la ayat yg baik sket walaupun aku tau ko tue x setaraf dgn Ummu Husna mau pun pendakwah2 hebat kat luar sana tue!

2. d thng is, u cant accept wat is meant for u.alwayz blame others n adore others.u shd b thankful of wat u hv compared to unlucky one..u stil young,now is d learning proces dat u shd faced
-eh,yg nie aku x paham apa yg dimaksudkan si anon bodos.cant accept? cant accept what???should be thankful? yes,i am thankful ! alhamdulillah ...whats wrong wif u ha???learning process???blame others??? whose the others??? tell me please, ur mom,ur dad,or yourself or else???pls be clear.

3. dont simply accuse people babe!
-accuse?? ish2...aku ada menuduh sape2 kah dlm entri yg bagi aku serba mulia ini sebab aku copy sebijik dari blog ummu husna.insaf lah wahai anon...x baik buruk sangka dekat org...btw,aku rasa aku bleh kenal la sapa ko nie...kalau berani ko contact la aku tanya aku apa yg sebetulnya.aku nie dah double down,sebab mcm2 org wat kat aku.ada org tue dah la masuk campur hal aku,lepas tue tuduh aku mcm2.

4. y?u afraid people will read n know ur tru color..c'mon,u simply post sumthng about people out there n u juz like a coward chicks to dlt all those coments.terrifying u..ur man actualy hate u dat's y he always keep silent n let it cool until he cld cntrl u,poor man n u oso.huh!
-ha...nie yg aku x tahan!aku rasa mmg betul la tekaan aku ko nie sapa...haha...tru color???whats my tru color actually???pls tell me if u dont mind...adakah aku nie golongan yg bersosial sampai free-hair dpn org ramai,dpn bf?adakah aku nie clubbing?
post something about ppl out there???hey...i know u lar...bodohnye ko nie bg comment yg reveal ur self! hahahha...hey! bear in mind! aku delete comment kau,bkn sebab aku penakut! kan aku ada ja tulis comment ko yg aku dah delete tue! ko tue yg penakut! bodoh!
fyi,aku nie dah lama kenal bakal suami aku dan aku tau perangai dia mcm mana,kenapa ko bleh pandai2 kata dia benci aku?ko tanya dia ek...ko ada no.phone dia ek...haha...itu hanya lah assumption ko je...yg karut dan 100% x sahih aku ckp kat ko.kesiannya ko nie ,nak dpt pahala senang sj,tp ko susah2 gi mengata kat pakwe aku mcm tue apahal?aku dok meluah kat blog nie ckp dia keep silent lah apa la,itu mmg cara dia.x semestinya dia benci kat aku,org kata,sayang bini tinggal2 kan...baru la aku lebih menghargai dia.penantian itu bukti kecintaan ko tahu?

5. sory to say,u are dummy to admit all those stupid thng.
-yg nie ko comment under entri yg aku jwb tag kawan aku kan?adoiii...aku pon x tau la apa masalah ko nie...ko nie sakit jiwa kot...hmmm...

aku harap,aku x terima lg comment dari anon bodoh mcm ko nie.aku x perlukan nasihat x berhikmah langsung dari anon bodoh mcm ko.sorry to say la ek...huhu...

p/s:aku baru je nak menjadi wanita solehah utk lelaki bergelar suami,tp ada je org nak meng'hot kan aku.tp x pe la...manusia nie mmg x de keje lain selain menyakitkan ati org lain! aku rasa ko nie mesti gemok kan sbb asyik dok sibuk hal org lain,stress je memanjang,x guna la ko exercise berdiet bagai...muhahaha




1 comment:

namaku azra.. said...

wah..ramai nye yg dengki ngn awk nih..haha.. ignore jela..,,manusia mmg sifatnya camtu..xbleh tgok org senang..hasad dengki..keh2

Followers