Pages

04 October 2010

Pesanan dari Khuzaimi~


dari dulu lagi, khuzaimi pesan...

jgn gedik time jalan sama2...
jgn snap gambar...sebab dia tak berapa suka...malu org tengok...
jgn masuk gambar dalam facebook...
keluar mesti pakai sopan siap stokin semua...
jgn kecoh2 kat facebook ,kepoh nak cerita semua benda kat org..~

~tapi apakan daya dah dapat girl mcm i yg mmg dasar tak tau malu~

huhu...

ish...ish...susah betul nak insaf...

mmg dah lumrah alam...kita tak akan sedar kesilapan kita sebelum org lain tegur kita...kadang2 kita rasa apa yg kita tulis kat facebook tue semua org suka...iye la kita tulis kat facebook kita, bukan facebook org lain...

tapi buka mata~buka minda~ tak semua org suka apa yg kita tulis. tak percaya? cuba kita tgk kawan2 kita yg secara terbuka tulis romantik2 dekat boyfriend mahupun suami mereka...kita rasa geli kan? nak loya pon ada...


habis, kita ingat org lain suka ke kita tulis mcm tue? kalau sayang giler2 pon kat boyfriend/suami, tak payah tulis kat facebook...guna perkataan ayang la...abang la...semua org baca apa yg dia tulis...

i cakap mcm nie sebab sebelum nie i pernah buat mcm nie...dan dah kena tegur dgn orang2 yg masih sayang kat i...(-.-)...terima kasih korang...~

kat bawah nie video yg berkaitan...sila lah tgk...

salam sayang semua...(^_*)v

p/s: rasa nak tergelak pon ada bila khuzaimi antar mesej kat inbox...i cakap," ala u nie...lain kali tulis la kat wall i...bg semua org tau u sayang kat i...".dia cakap,"eleh...tak payah nak meregeh..!"...

haha tgk kan dah kena~!




2 comments:

Sayer Best said...

aku punya point of view lain lak.

Kalau aku tgk org bermanja-manjaan suami isteri kt facebook,aku tak rasa loya lak,terasa sweet je.Hehe..

kalau belum kawen,cam kureng ckt la

P/s:sorry klu komen pedas.

iDa_MutHiaH said...

haha...betul tue wana...klu suami istri mmg sweet.

tp bg aku nie, klu dah kerap sgt asyik memadu asmara kat fcebook kdg2 menyampah jugak even suami istri.huhu.~

dah jumpa hari2 pon nk berfcebook lg kan?huhu...

btol2 terbidas la klu laki bini tgk video ust.abd bhasit nie...hehe

Followers