Pages

22 November 2010

0h sedih kot..

ari nie saya sgt sedih...sebab pagi tadi basuh shawl beads yang baru beli (tak pakai lagi tau!)...saya tak sental langsung pon time basuh tue..just rendam je dalam air sabun.then,masa bilas nak sidai tue,korang tau apa dah jadi?shawl nye okay je,tapi yg sayang kaler beads dia dah luntur T_____T
dah tak kalerful jadinya beads tue.sedih..sedih...mula2 ingat masa beli tue beads dia plastik,tapi rupanya dia macam kayu yg di cat dengan kaler.patut la luntur kan? ;(  lepas nie tak mau rendam lama-lama dah shawl nie.sumpah!



dan one more thing yg buat saya sedih lagi.surat beranak tak siap lagi.konon orang Jpn cakap sehari je boleh siap,memang la betul sehari.tapi masa saya amek tue,ejaan nama mak saya salah,nie semua salah pegawai Jpn tue.dah 3 kali saya gi Jpn tapi tak boleh setel keje jugak.siap mintak no.phone saya,kalau siap,dia kata nak call.tapi tak call pon T___T. dah lama beberapa ari sebelum raya haji lagi.
entah siap entah tak...lusa dah nak gi interview.oh so sad..nie la salah satu sebab yg membuatkan mood nak gi interview langsung tak ada.siyes cakap..ntah saya akan pergi ke tak ;(
mintak2 kalau gi ari nie,siap la kot surat beranak.huhu...transport nak gi pon tak ada.ajak bf,dia gi kenduri pulak,dia cakap,tak janji.naik bas la kot...

*hurmmm..tolong doakan yg terbaik untuk saya ek... 

bye.

5 comments:

rainbowskittle said...

banyak nye dugaan ida ni , sabar sabar eh.
sayang nye shawl tu .. kaler bead tade trun ke kat shawl?

iDa_MutHiaH said...

x pulak.nasib baik kan?klu tidak,dah ler shawl i kaler cream..hihiii..

eT said...

Debit card!

Be one of the Top 15 fastest winners to compete for RM10,000!

Check out who are the final 8!

Philips 42” Full HD LCD TV and HTC Desire HD phone for you

Game...Play Now!!!

rainbowskittle said...

nasib ! kalo tak tiba tiba jadi tie dye lak haha. tapi stylo la nnt ekeke

iDa_MutHiaH said...

stylo?suke..suke...nak stylo.tapi tak stylo pon,sebab mmg x reti nak bergaya >.<

Followers