Pages

08 November 2010

Aku sayang kamu.

entri ini khas utk buah hati.walaupun aku tahu,dia tak pernah baca blog ini,dan tak tahu pon url blog nie,dan tak berminat pon dgn benda2 mcm nie T__T


sayang...


pada pertemuan pertama kita,10 september 2004,tak pernah i sangka u lah si kumbang yg bakal bermaharajalela di hati ini...cukup bermaharajalela nya u nie...kdg2 geram sgt! hampir setiap saat i asyik ingatkan u.hisss...


betui la kata org,cinta tue buta.100% i setuju! lepas dah jatuh cinta dgn u,i dah jadi buta.buta mata,tapi hati i celik.apa yg u buat,semua i tak kisah.u kentut ka,tak mandi ka,busuk ka,i butakan mata,sumbatkan hidung,dan buat2 pekak.


sayang...


ingat lagi tak masa awal2 u nak tackle i dulu? apa yg i suruh,semua u buat.u pernah nyanyi lagu kat i dlm phone..hihi...u sanggup berhabisan utk i.itu lah kenangan yg tak akan i lupakan sampai mati.


i nak u tau,i suka la cara u ajar i...walaupun u bukanlah ustaz,tp i rasa cara u cukup buatkan hati i terkesan! waw,menakjubkan! susah i nak describe kan kat sini.i tak nafikan i bukanlah perempuan pertama dlm hati u,i tau perempuan2 pertama dlm hati u ialah mak u,adik u,sepupu2 u.depa semua selalu u bawak sekali time kita dating..kalau keta tak muat,u sanggup tinggalkan i T___T
tapi i tetap sayangkan u...


u kata,u lebih suka bawak adik n sepupu2 u jalan2. u kata i nie byk karenah,susah..dan u malas nak berjanji dgn i,takut i kata u nie mungkir janji.lepas tue,u nak pi sungai petani dgn sepupu u (lelaki).i nak ikut,tp u tak bagi.u kata,nanti tak surprise,tunggu nanti lepas kawen. T__T. sebab tue la i tak sabar2 nak jadi part of ur family..;(


u pernah suruh i sambung master,tp i cakap malas,nanti lambat kawen.i nak tolong u cari duit.baru la kita cepat kawen! tapi u cakap,sama saja kalau i keja or tak keja,kawen tetap lambat T___T
i tak tau la u gurau ka siyes...u nie mmg unpredictable la!


sayang...


nanti lepas kawen,i mesti akan puas hati.i tak kisah kalau i ditakdirkan mati lepas kita kawen,sebab i dah dapat apa yg i nak...cukup la i mati sebagai isteri u...




4 comments:

Atiqah Adnan said...

carilah lelaki yang betul-betul sayangkan kita sanggup bersusah payah untuk kita dan tak sampai hati nak hampakan kita.. dan yang paling penting lelaki yang tak pernah biarkan kita sunyi dan tidak gembira..

kawan akak ramai yang share bila diorang kawen muda.. sebenarnye alam rumahtangga tuh tak seindah yang macam diorang harapkan.. terpulang kita untuk mencorakkannye..

all the best in ur love life ya..

iDa_MutHiaH said...

susah nak cari lelaki mcm tue...terpaksa redha..dan berdoa kpd perubahan...;(

Atiqah Adnan said...

Allah berikan kita peluang dan pilihan dear.. betul tak? ada tuh mesti ada lelaki yang hargai awak dan sayang kan awak lebih dari yang awak nak or jangka.. ^^
so berdoa dan yakin.. Allah hanya mahukan yang terbaik buat hambaNya.. cuma terpulang macam mane kita buat keputusan dan pilihan dan usaha yang kita buat setimpal dengan apa yang dapat..

chaiyok!! usia masih muda.. jangan rugikan masa.. hee~

iDa_MutHiaH said...

thank u kak tiqah! betul tue.nak rileks2 sudah la kan? jgn terlalu fikir benda yg x pasti.lgpon,time single nie la nak enjoy kan?hihi^^

berusaha selagi masih muda! :D

Followers