Pages

13 November 2010

contest :: gambar paling best+menarik+tertarik

assalamualaikum..thanks a lot to cik ailin yg telah men'tag saya utk contest nie :)

buat pengetahuan semua,saya mmg suka sgt join contest.so,saya tak keberatan la nak join kan..hihihi..

by the way,penganjur contest nie ialah cik safiyyah yg dah menjadi tunangan org!^^ congrats to u darl! mesti dia suka sgt kat baby dan kanak-kanak.sebab tue la dia buat "kids & baby photo contest" :)

ok lah.mari cerita ttg contest nie.utk join,kamu kena letak gambar zaman kanak-kanak,zaman baby tak kiralah diri anda sendiri @ sape2 sahaja. then,letakkan banner contest nie dlm entry dan sidebar! mudah kan?? ^^ [click banner di sidebar utk maklumat lanjut].

ini la banner "kids & baby photo contest"


banner "kids & baby photo contest"


sape yg jadi pemenang mesti lah yg punya gambar yg paling best!menarik! dan tertarik! hihiii...


hadiah???

Earring dari lazo diamond jewellery.white gold.!

sgt best [sebab saya mmg suke pakai earring..^^]

oleh itu,saya dgn happy nya nak sertakan gambar budak cute nie..

***
**
*

jeng..jeng..!


nie gambar sepupu,saya la babysitter dia.hehe...dia nie nama bainun basyirah,tapi org panggil nun. dia mmg suka pakai earring.dlm gambar tue subang magnet sebab time nie dia tak tindik lagi..hihiii...


ok dgn ini,saya nak ajak 8 org lagi join contest nie..
special to org yg suka dgn baby and kid! hihii...



& last but not least..



ok..bye!

7 comments:

cik siska ^_^ said...

salam,,thanks bg tag tu,,tapi btul2 tak leh join skrg ni. jiwa kacau. cuba baca entry kat blog sy tjuk aku bukan siapa-siapa tapi aku risau jugak..dah ade byk part dah,,,tu yg berlaku skrg...maaf ye awk... huhu

iDa_MutHiaH said...

x ape sayang...i know ur problem...be cool ok..^^

Yana Houry said...

oh cik ida yg santek..thanks ya tag saye..nnt i join ek..nk kene cari gambaq dulu..hehehe

iDa_MutHiaH said...

ok dear! ^^

**sHiKinn** said...

ida,thanks sb tag sy..nanti ada masa sy join,nk carik gambar dulu la nih..ehee..

iDa_MutHiaH said...

ok thanks kak shikin! hope kita menang ek..! :)

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

wahwah ..cm sepa erk??hihihi .. gud luck sisyyyy .. ^^

Followers