Pages

11 November 2010

Kepelikan yg teramat!

aku pelik..siyes pelik..aku nak termuntah tgk blog kaler pink.rasa geli.sebab tue kaler blog aku nie kalau tukar pink,mesti aku ubah jadi biru @ hijau.


dan kalau dulu aku suka design blog yg ada bunga @ polka dot,tapi skang nie aku suka background yg putih suci tak ada apa2...mungkinkah aku sudah terpengaruh dgn Hanis Zalikha?


dan yg paling suka,malam nie aku dah berjaya tukar font!!! setelah hampir sebulan 'study' kevin amanda punya web..T___T.


before nie aku dah berjaya,tapi font sidebar aku tak bertukar..huhu...


ok lah.cheq nak masuk tidoq dulu na...cicak dalam bilik dah memanggil.. good night everyone..^___^


2 comments:

NaniE said...

cicak rindukan kamu eh, ida..hehe..

iDa_MutHiaH said...

ye kowt..hihiii...

Followers