Pages

07 December 2010

Berasmara d Hotel...

astaghfirullahal a'zim...

tajuk entri sgt tak bleh blah kan?;p

orang lain wat entri pasal maal hijrah,aku wat tajuk tak berapa nak senonoh >.<

actually entri nie inspirasi dari blog Hidayah (kawan baru i kat Biotech corp nie).masa kat hotel istana,hari orientasi tue,kami bilik lain.dia tingkat brapa ek..saya tingkat 12..so katil pon lain2..haha...so nie nak tunjuk la perbezaan katil kami ;p  (haish..mcm nie pon ada ka?nk compare katil plak ;p)

yg bestnya,orang lain kongsi 3 orang sebilik,tapi i berdua-duaan je u know dgn Puteri.best!!!


ha tgk tue,dorang tambah 1 katil single kan kat hujung tue..sebab bajet untuk 3 orang la.tapi entah budak lagi sorang kat mana dia tido malam tue,so tinggal la i berdua-duaan dgn puteri. puteri tido katil yang single...i musti la tido katil queen tue...muhahah...tido siap bergolek2 nasib baik tak jatuh! ;p


 ha..nie plak wardrobe dia...dlm wardrobe nie ada iron board,iron,ada selipar,ada peti keselamatan...



 zoom kan kat bantal tue..


ok dah! u'olls bleh la compare katil i dgn katil hidayah ek..apa kejadahnya??? ;p


3 comments:

mjhidayah said...

ida over~! lalala....

iDa_MutHiaH said...

hihiii..biase la...;p

iDa_MutHiaH said...

hihiii..biase la...;p

Followers