Pages

27 December 2010

Cinta jarak jauh..

bila hati mulai bertaut,bunga-bunga cinta akan mekar berkembang..disirami air rindu...subur mewangi di taman :)
maka sang kumbang pun datang menghinggap si bunga..oh indahnya di kala itu...hujan pula turun membasahi taman.pelangi mula muncul mewarnai langit nan biru...

haha...tak de seni langsung kan i nie :p teringin pulak nak wat ayat-ayat jiwang malam nie...tapi orang yang tak de bakat lintang pukang je la wordings nye..haha

actually,tak de nak bercerita tentang cinta jarak jauh sgt pun...just wanna share my feeling rite now..sangat rindu :'(  i sangat setuju bila orang cakap,dengan menulis blog boleyy hilangkan sikit rasa sedih ke..marah ke...release tension la gitu..hihiii...biar la apa orang nak kata,gedikkk ke,gatal ke...yang penting kita tau diri kita yang sebenarnya..



rindu tahap gilerr la..huhu...da sebulan lebih tak jumpa..[alahaiiii...baru sebulan lebih kan?]...tapi maybe akan berlanjutan sampai 2 bulan lagi kot...sebab i tak akan balik sampai bulan 2 nie...wuwuw~

bila da jadi macam nie,emosi sangat terganggu...siyesss...perasaan lebih dasyat lagi kalau nak compare dengan dugaan dari anonymous itu...




di saat ini la,perhatian dan kasih sayang dari dia amat diperlukan! dapat sms pon da cukup buat hati i tenang...dan happy! :D  

selalunya i dapat sms berbunyi "sabaq ler...tak lama dah.." , "rileks la dulu" , "pejam celik pejam celik sat ja.."...u noe dis words are so simple yet can let me calm down for a long time :')  i very appreciate what he give to me, and he also the same :)

cinta jarak jauh nie,memang banyak dugaan..tapi sangat manis kalau berjumpa,sebab rasa puas,dan sangat seronokkk :')

korang tak de ke pengalaman cinta jarak jauh?meh rrr share ..dialu-alukan  ^______^


8 comments:

Sayer Best said...

ni pakar sudah mari..hahaha

aku nak share boleh tak.tapi nanti tak cukup ruang komen lak..wakakaka

iDa_MutHiaH said...

haha..ko mmg sume org tau..klu nk dgr kisah cinta jarak jauh ko,smpai taun dpn pon x abes! ;p

Sayer Best said...

hahaha.xpelah.aku x nk share pn kt public..malu kot.mhahaha

aimi-san said...

ko katne jauh tol bunyinya~
hahaha

lynn said...

cinta jarak jauh tu indah
tapi kena
1.percaya
2.tolak ansur
3.sentiasa berhubung

iDa_MutHiaH said...

wana: ko pm rrr aku..muhaha

aimi: aku kat kl je pon ;p haha...poyo je lebih kan..:)

lyn: ye betul tue..percaya,tolak ansur dah ada...cuma sentiasa berhubung tue la ssh sket..hehe...kene kumpul duit dlu :)

::Rifqah:: said...

cinta jarak jauh gak ke? eheheh.. tak best nya bila rindu sgt2, tp tak blh nk jumpa, kn? boleh call dgr suara je, plg hebat pon video call nmpk la muka. tp x best sbb takde dpn mata.

kdg2 jarak jauh buat lg rindu dan sayang tambah kuat. tp kene tabah , percaya, jujur dan tolak ansur.

hope kamu kekal dgn cinta hati ingga akhir hayat. amin3.

aimi-san said...

memang poyos plus x leh blah.. hahaha

Followers