Pages

28 December 2010

Fitnah lagi teruk dari membunuh wahai Anon...

nak tergelakk pon ade la dengan anon yang sungguh tak matang nie :) kita patutnye semakin besar,semakin matang rite..? hehe...


ari nie kan,tetiba traffic blog tinggi mendadak,150> orang datang visit tue..waaahhhh dasat kan?terima kasih la buat kamarul zaman yang telah senang ati nya menambah dosa beliau sendiri :)  nak tunjuk contoh yang baik konon,tapi diri sendiri pon tak terjaga apa kes wahai kamarul zaman? 


dah la awak tue memfitnah orang,tak tau ke fitnah tue lebih buruk dari membunuh?kesiannya...cakap pasal aurat pandai,tapi........haishhh...kesian...kesian....


ntah betul ntah tak nama awak tue kan...ada ke orang yang nak kutuk orang lain,bagitau nama real 'kamarul zaman'? haha...so stupid of u ;p



###

ada orang bagi comment tanya saya,betul ke saya nie hina orang yang pakai tudung? saya rasa,saya tak perlu kot jawab...sila tengok entri saya di mana "kamarul zaman" nie telah menghentam saya secara dasat nye...dia kata dia juz nak bagi opinion kan? tapi adakah itu opinion?


baca comments di setiap entri ini:



kalau dah baca,apa pandangan korang semua?adakah saya nie hina orang yang wearing full hijab?its simple,kalau saya hina,kenapa saya sendiri pakai tudung..?sepatutnya saya letak pic bogel ke,free hair ke...baru orang boley kata saya nie culture shock kan..haih....anon...anon...suke ati kau je kata orang culture shock...kau tue baik sangat ke?kalau baik,kau tak de la fitnah orang kan?


ke kau takut sebab tembelang kau pecah...?kau ingat aku tak tau kau tue sape?haha :)
menyamar jadi "kamarul zaman" pulak dia...kesian..kesian...


actually kan pembaca2 yang budiman,dia nie takut nak stalk kat blog saya,sebab saya boley detect dia punya Ip address..tue yang dia gi kutuk kat blog Beautiful nara pulak tue..so saya tak boleyy nak detect la kan...haha...


opss lagi satu kan,wat pe kau nak terasa kalau betul pon aku hina kau?ada aku sebut nama kau ke?tak de kan?haha..kelakarnye kau nie ;p


p/s: saya buat entri nie bukan sebab nak layan anon,tapi sebab nak menjawab pertanyaan orang ramai yang stalk kat blog nie.




10 comments:

rainbowskittle said...

ida , as long as traffic naek. ape kesah hahaha

iDa_MutHiaH said...

farah!!! yeahh...thats rite :)


dah ler tgh ada Buffered earning nie,berganda-ganda la duit after dis ;p


just kidding...but thanks for supporting me,i <3 u!!!

Sayer Best said...

haha..nice one..anon tu bajet nak jatuhkan ko la.dia tak tau tindakan dia tu bakal menaikkan ko e.g:tambah visitor,naikkan trafik.

(anon tu mesti dasar buta IT,tak tau pasal blog dgn nuffnang.wah jahat mulut aku..hahaha)

iDa_MutHiaH said...

tue la wana,apa punya org la...

ade ke dia ckp aku insulting org yang pakai tdg,tutup aurat...adoyai...

mmg mental la anon nie..sakit jiwa kot,pi masuk tanjung rambutan la ;p

Sayer Best said...

ida.aku dah reply dah komen kamarul zaman yang yo yo an je nme laki kan..tengok kt beautifulnara..hahaha

Anem arnamee said...

salam.very good explanation, just xnak dia trus burukkan awak, tu saya beritahu :)

p/s: thanks sudi jawab. salam :)

::Rifqah:: said...

salam..

singgah sini sebb tebaca komen kt BN. eheheh... psiko kot bdk "kamarul" tu.

tp ok gak la kan sbb dgn cara dia tu, traffic ke blog u blh naik.

Peri PiA said...

what is going on?tak fhm btl la perangai manusia pelik2 ni

u take care dear

iDa_MutHiaH said...

wana: thanks ;)

anem arnamee: tue la sape yg follow blog saya,x de pun nk ckp sy nie hina pompuan yg pkai tudung..bongok tul la org nie..hisss...apa sudah jadi la dgn org uitm nie...

rifqah: ye mmg budak nie psychodia mrh kot sbb sy ckp dia tue pompuan gemokkk,,ye la sape suh ko bg comment kasar kt blog org? mmg dpt gelaran pompuan gemok la kan? haha

pia: entah la pia...ida dah tau sape org tue.tue yg dia malu+ hot gilerr nie,so gi hebah kt blog beautiful nara la plak dia..kesian..kesian...gi umah kat shah alam tue br tau kot! ;p

srikandi zurra said...

lepas baca sume entry yg b'kaitan, rasa nak komen!!!hehehehe
x tahu celah mana yg u insult muslim girl. lost your identity? masa mula2 baca komen kt bnara ingt u pakai bikini dgn tudung...ahahahahaha
jd, dia yg culture shock sebab x tau apa fungsi maysaa scarf...hikhik
btw, i am:
1:stalker (baca entries pasal anon je tau)
2:gemuk juga
3:uitm student
ohohohohohoho

Followers