Pages

13 December 2010

Rugby: My favourite games?

hypeee...ketemu lagi kita pada entry kali ini :)
hari nie kan,saya n Dayah makan mcD.sebab kami tak lunch..time lunch tido2 ayam n gosipp2 dalam surau kan dayah? ;p


tadikan,ada speaking skills tau.ada la sorang mamat nie,orang panggil mat,trainer panggil John..glemerr gilerr setelah dia tengok wayang citer Take my Soul.sape dah tengok citerr nie?best ke?
ok.John nie citerr pasal RUGBY..otomatically,my mind wondering to him...


oh before i forget,thanks kepada kamu2 yang kasik comments in the previous entry..saya jadi mengong la semalam tak tau sebab apa..huhu...stress + letih kott..kepada Anon yang cakap saya tersalah pilih orang,anda sangatlah silap..saya nie memang macam nie..bila rasa down sikit,otomatik teringat dia.dan mula la cakap dia tak pedulikan saya,padahal dia saaayang saya,kalau dia tak sayang,dah lama dia tinggalkan saya.sebab saya nie da la hodoh,muka macam minah senget,gemokk tapi dia tetap cakap saya cantik ;p


dan saya sangat bersyukur sebab family dia sangat lah baikkk gilerrrr... :)


ok.berbalik kepada si John tadi,dia cakap pasal rugby dengan penuh passionate ok?bessssstttt :)  dari situ la saya dapat ilham nak tulis entry nie.yang paling saya suka ialah call to action beliau:

Rugby is only for a brave man!


tadikan,trainer tanya,"jika lelaki tak ada harta dan tak ada rupa,macam mana cara dia nak tackle girl?"

CHARISMA...

he's right...for me,rupa parass tak penting.tapi hati...macam mana nak tau hati someone itu baik?
bila cakap,pandanglah mata dia,his eyes tell every single words...


whats make the man look sexy? ;p
of course la the style he behave...powerful charm, and markedly sophisticated abilities of interpersonal communication and persuasion..


tak perlu ek muka hensem..cerah...i dont like a man with a brighter skin than me ;p seriousss....as for me,a man suit with brown/blacky skin tone...which was really make him a MAN.


kadang2,kesian saya tengokk dia...dia berjimat sampai sangat lokek nak beli facial wash untuk diri sendiri.nak kata dia jenis pengotor, tak jugak...akibat terlalu aktif main rugby,ibu jari kaki dia,macam infected dengan sejenis kuman..ye la sebab kaki tue berkuap dalam stokin yang banyak layer...saya teman dia gi cari ubat antikuman di Guardian.


sekali tue,pada tahun 2007,saya belikan dia facial wash.dia pakai je...
seronok kan kalau barang yang kita bagi,dia hargai?but,after that,dah tak beli.


saya banyak tanya dia pasal rugby.kadang2 terkeluar la words yang saya tak faham...pastue saya buat muka blurrr...haha...then he said,better saya tengok dengan mata kepala sendiri,baru la paham..so,dia pon bawak la saya tengok member dia main.saya pon Oooooo...baru tau ;p



Legend Knight team


u nie pregnant bape bulan??? ;p  nie gambar lama ekk..now he had loss 7kg kat evolution gym.i like his beautiful 6 packs abdomen now :)




see...ganas la main rugby.takut i...macam nak ketukkk je orang2 yang lenyek kepala u ;p



dia ada gaya yang tersendiri.walaupon tak hensem, tapi jadi hensem di hati ini...



u nie jatuh ka apa?masa nie rambut botakkkk! 


nak 11 babies ke??? rugby team???


2 comments:

Anonymous said...

miz ida...apa yng sye cube nk ckp about my previous is..allah itu maha adil, dan kenapa dia sengaja menemukan kita dgn org yng salah...tp sye x kata awak salah sbb bertemu dgn org yng salah....sye cuma bg pendaapt mllui apa yng sye baca dah sbb awak asyik citer psl "hal2" begitu...dont take it wrong wif others opinion, it juz open to public to comments, that's all.....hope u two can hv a good future instead of thinking darkness.

mjhidayah said...

ida! i've red it. Haih...hu! Takleh lupa la suasana kelas time tu. Sakit perut gelak. Ida, u did a right thing. Kite pun tak sempat nak report every single thing yang kita belajar kat kelas di blog. Tapi ida berjaya! teruskan berkongsi,ok!

Followers