Pages

21 December 2010

Terbongkarrr sudey...

UPDATE: SAYA TAK AKAN MAAFKAN KAMU SELAGI KAMU TAK MENGAKU

Alhamdulillah...Allah tue Maha Adil..setiap kejahatan pasti akan terbongkarrr,kalau bukan di dunia,di akhirat nanti...

thanks a lot Wana,kalau bukan Allah bagi aku kawan yang baik macam ko untuk tolong aku,mesti hidup aku kucar kacir mengenangkan si anon nie.memang orang lain senang cakap,jangan layan anon la,peduli la,lantak dorang la apa yang dorang nak buat..tapi,dalam hati nie sape yang tau kan..kadang2 cuba untuk melupakan tapi tak boleh..korang boleh ke hidup dengan strangersss di sekeliling?

instinct aku memang kuat rrr...dah lama aku agak orang nie,just nak confirmkan je :)  dan sekarang sudah sahih! muhaha

terima kasih kepada S*****.com yang telah memberikan details information nie..kalau nak harapkan Feedjit,memang hampesss r.ha buat korang yang asyik diganggu dan didengki oleh anon macam aku nie,sila la registerr ek..Dayah! nanti ida ajar dayah tau cara guna benda alah nie..hihiii...



ok,cuba tengok pic nie,aku terpaksa moderate comment si anon nie sebab nak tau pukul bape dia komen.kalau tak moderate,dia just tulis tarikh je.tengok la tarikh nye kan. 21 December 2010, 7:37AM.



ok then,aku check la IP address orang yang stalk kat blog aku around 7:30Am kan..see...n surprisingly!!! [oh not too surprisingly at all la]

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
Selangor, Malaysia.

dia stalk kat blog aku around 7:30-7:40AM.

haha...kan betul aku cakap ko nie pompuan gumuk!

oh by the way,ko suruh aku baca tentang Islam sejati ekkk...baru aku tau Islam sejati tue jenis orang yang suka stalk kat blog orang,then menuduh tak tentu pasal,then kata kat orang sakit mental :)

alhamdulillah...lega sangat ari nie..aku bahagia.

awalnya ko gi keje ekkk...pastue terus bukak blog aku kan ;p  wah i'm so glad i've stalker like u! lain kali datang lagi ekk untuk memeriahkan blog aku yang serba-serbi kurang nie :)  boleh rr aku check IP address ko lagi..alhamdulillahhhhh


8 comments:

Sayer Best said...

wahaha.Good job!ceh dah mcm CSI lak

iDa_MutHiaH said...

haha..best betul la benda nie.mmg mcm CSI da pon kita nie :) "lets go bebeh!"haha

mjhidayah said...

IDA!!!!!!!! GREAT JOB!!!! Wah...tahniah, kawan. Keadilan dan kebenaran tu mmg milik orang yang teraniaya. Tq ida, nanti ajak ok. lepas magazine siap!

IllianaHidayah said...

congrates~ :)
pasni blh set utk abaikan anony~

eT said...

hahaaha...anon..tettt
mn tau anon ni pompuan gemoks?:p

Atiqah Adnan said...

anon kantoi.. hee~
tulaa sepandai-pandai tupai melompat akhirnyeee.... teeheee~
lumrah blogging darl, harus ade anon gini.. kita ni ade ramai org suke ade juga yg tak suke kan.. so abaikan yang tak suke tu k..

happy blogging!!

Peri PiA said...

hope tak berlarutan,take care

dear,u dah moderate komen xpyh letak verification blh x?hehe

iDa_MutHiaH said...

using Gajaendran laptop @ class (nak jugak mention kan ;p)

thanks wana,dayah,along, kak tiqah & pia =)

opss sorry x perasan plak verification on.dah setting! ^^

Followers