Pages

20 December 2010

Thanks Anon!

- hi Anon! ko tak reti ke nak pakai shawl bagi tutup gunong ko? ko nie patut tengok tutorials shawls la kan..or ur b***** tue besar macam watermelon kot?so that memang tak boleh nak cover la kan?maklum la ko kan gemoook segemoooknye ;p  kesian ko kan tak boleh bergaya,& kesian kat laki ko dapat pompuan size XL macam ko! ;p


- actually da pict taken is minah saleh then they wore shawl like that..ramai la orang Islam yang beli Maysaa scarf nie tapi elok je dorang pakai,tak nampak aurat pon.hisss...otak ko memang letak kat lutut rrr...dia nie macam inner je,its depend la kalo ko nak pakai dengan pashmina yang besar panjang tue pon ok lol!


- heyyy,dis is my blog k! its up to me if want to talk rubbishhh or wat so ever,idiotsss!


- duit aku bukan duit ko pon.ada aku mintak kat ko ke?aku sedar la aku tak kaya tapi pandai2 la aku bajet kan?aku nie jenis yang tak makan pon x pe kalau aku nak sangat something tue..bukan macam ko asek maaaakan je keje..hihiii...aku berjimat untuk somethings untuk beli something,ko paham tak maksud aku?

7 comments:

rainbowskittle said...

selalunye blog yang ada anon komen ni best! kantoooi blog ida best. hehehe
kesiaaaan anon

iDa_MutHiaH said...

best ke blog nie..?haha

blog fara pon best gak! =)

Anonymous said...

ho..besh gak r your blog...aku nk naik rating ko jerk..kesian la miskin cam ko nie...salah ker aku tlong wey...aperdaaa..nway, telahan ko psl aku xder poon yng benarnyer.....sakit mental ea ko nie....ataupun ko yg x ley terime knytaan.....cek r mane2 web psl islam sejati, aku nk igtkan jer, lau itu yng ko rase terbaik, ko teruskanlah......kesian aku tgk pompuan2 zaman skunk ni, agak2nyer...laki2 keliling ko nie sumenyer dayus r(apak ko, adek2 laki ko,boypren ko yg xigt ko tue)free2 jer dapt dosa.....so sian....uwaaaa

Peri PiA said...

salam dear,ignore them

Anonymous said...

dear ida, bukan semua anon adalah jahat...saya pun anon jugak sbb sy xde blog n google akaun..

iDa_MutHiaH said...

anon: i dont said all anon is da same.

but,at least state ur name in ur comments.thanks ^^

fery farida said...

kesian kat u kena hamtam dgn...???

Followers