Pages

31 December 2010

Welcome 2011, Goodbye 2010

hi! 2011 is a rabbit year! haha...wheres i am also born in Rabbit year 1987! 

kalau tengok keperibadiaan orang yang lahir tahun arnab nie:

Lelaki: Tidak ketara
bijaksana
mendengar kata
sopan santun
diplomatik

Perempuan: bijaksana (49% kot,haha)
bertimbangrasa (71%)
baik (erk..ntah la)
sensitif (98%)
suka menyukakan hati orang (100%!)

kesimpulan: jangan percaya 100% dengan mende alah nie :P


actually,tak baik sebenarnya kita celebrate taun mat salleh nie lebih2..just appreciate je la sebab Allah masih beri kita peluang untuk terus bernafas di bumi ini...serentak dengan pertambahan usia [adoiii 24 tahun sudeyyy],tapi still rasa macam kanak2 ribena lagi,siyesssly...

azam tahun baru?
biarlah rahsia...


3 comments:

Wan Mohd Zamir said...

semoga azam yg di'biarlah rahsia'kan tu menjadi kenyataan ye..hehe...gudluck in 2011...

follow laa ye..tq :)

http://zackemir.blogspot.com/

rainbowskittle said...

happy new year ida !

iDa_MutHiaH said...

WMZ: hehe..amiin~ insyaAllah.. :)

farah: happy new year gak! smoga smua azam mu tercapai ;)

Followers