Pages

08 January 2011

Atiqah Adnan 1st Contest!!



yeay! akhirnya dapat gak join contest [Click!] nie :)


actually kan,1st time tau tentang contest nie saya memang nak join,sebab apa? sebab berdasarkan syarat2 contest nie,kak tiqah suruh pilih 1 entri yang paling best,padahal ada banyak yang saya suke entri dia dan sangat touching untuk pompuan sensitive macam saya nie..muhaha..tue yang pening sampai tak tau mana satu nak pilih T_____T.


di samping suka baca info tentang fesyen muslimah kat blog kak tiqah dan meng'usha gambar2 kak tiqah yang cantik lagi cute ^_____^,saya sangat suka personal entri yang ini!

&


semua entri best,tapi yang paling saya suka ialah 2 entri di atas nie..tapi disebabkan kena citer kan tentang 1 entri saja,saya pilih the 1st choice!!! [adoi...cakap pon sampai terbelit-belit]


ok..susah nak gtau kenapa saya suka entri nie..siyesss entri nie touching gilerrr-gilerr la..sampai rasa nak nangis pon ada :(
saya yakin pompuan lain yang baca pon akan sedeyy jugak..sampai tak tau nak drop comment ape lepas baca entri tue..huhu.cara penulisan kak tiqah memang menggambarkan ur feelings masa tue,,so,orang yang baca otomatik akan faham betapa kak tiqah nak sangat baby..


tapi,nak buat macam mana kan..kita boley la cakap suruh sabar la..sebab tak semua orang ada pengalaman menanti kehamilan dan kelahiran baby termasuk la saya..hihiii ^^


ida sure nanti mesti bb kak tiqah kiut-miut macam kak tiqah n abang rafiqy [n sweet macam muka ana jugak..hikhik~]


last but not least,blog kak tiqah memang best! i loike ur style of writing very much because every single words come deeply from ur heart!!! ^_________^


3 comments:

Peri PiA said...

All the best! :)

iDa_MutHiaH said...

thanks Pia =D

Atiqah Adnan said...

thanks dear sudi buat contest akak hee

Followers