Pages

25 January 2011

Help me please!

salamun alaik~

dalam keadaan internet yang macam kura-kura nie,saya nak minta pandangan pembaca blog ini yang budiman..



boleh tak bagi tips lain untuk menghilangkan parut selain Bio Oil?



buat pengetahuan,da 1 tahun saya pakai bio oil, tapi tak nampak pon hasil ye...saya ada parut demam campak kat hidung, dalam gambar mmg tak nampak.tapi,kalau tengok real,nampak la.ada orang ingat,saya tindik hidung,sebab ye betul2 kat tempat india salu tindik hidung tue..hakhak.




haa..tak nampak kan? tapi sangat menghodohkan diri ini -_-


yang nie pon tak nampak.


selain kat muka,saya nie jenis kulit kaki sensitif rasanya kalau gatal,suka garu sampai kluar kulit (-__-)
so,jadi la kerupin-kerupin yang meninggalkan parut.oh no!


biasa kalau kat hidung,saya sapu je bio oil tue before tido.tapi kalau parut kat kaki,saya rendam kaki dalam air yang di drops kan dengan bio oil.tapi tak de kesan! :(


sedih...macam mana nak kawen nie,malu la... (^__~)


perlu jumpa pakar kulit kah? 




4 comments:

Anonymous said...

pe kata makan vit ida..

iDa_MutHiaH said...

vitamin ape? la nie makan virgin coconut oil.mmg utk kulit la,untuk muka x oily,n utk haid teratur...hehe

ain comey said...

dear,

makan la vit shaklee..
tgk cnie k : http://www.yoursupermom.com/2011/01/testimoni-kulit-cantik-dengan-shaklee.html

iDa_MutHiaH said...

wah! mcm menarik jee..nk try la! thanks kak ain! :D

Followers