Pages

07 January 2011

Metered earnings.

selama hampir sebulan blog nie dapat Buffered earnings dari Nuffnang,maka hari ini tamat lah sudah menggandakan duit..hihi~ kini,metered earning pulak menjengah,thats mean,banyak tue je la dapat,dan sudey boley cash out! tapi malas la nak cashout,nak himpun2 dulu macam yang kak tiqah suggest..muhaha.


skang nie kan,rasa macam nuffnang nie pemurah la pulak.sebab blog adik saya,dah dapat rm4.50 for the 1st week dia letak iklan dalam blog dia.saya dulu,letak iklan bulan january 2010,lambat sangat nak dapat..sampai berbulan2 la jugak..masa tue terfikir macam mana la orang lain boley dapat duit nuff sampai beribu..selalu cek asyik rm0 je kan..hihi..lepas tue baru la dia naik sket2..


ok.tata :)




5 comments:

Mohd Ridhuan said...

sy baru je join nuffnang...
n masih baru lam berblog....
tunjuk ajar amat diperlukan...

iDa_MutHiaH said...

ida pon x pndai sgt dgn nuffnang nie..nie pon hasil dari blogwalking..hehe :)

Mohd Ridhuan said...

hehehhehhe...
kene berguru dengan yang dah lame lam blog...

Peri PiA said...

congrat!

iDa_MutHiaH said...

mohd ridhuan- sy pon masih baru sebenarnya dlm blogging nie~hihi

Pia-thanks ^^..tapi pia mesti kaya lg dr ida..hihiii...blogger berpengalaman la katakan ^^

Followers