Pages

13 January 2011

Muka booolat macam tembikai...

ye...sedar..muka saya bulat macam tembikai..tapi ada hati nak pakai maysaa..oh sangat tragisss T____T
kawan2 pon cakap,muka saya tak sesuai.

kawan: no,sorry that it sounds harsh,but sincerely,no.
saya:ye ke?aku tau la muka aku booolat..hehe.
kawan: tak,muka ko kecik la..macam tak sesuai..
saya: what??? kecik?tak nampak ke muka i bulat..hehe..sila tengok dengan mata,jangan tengok dengan hidung :p


 see...bulat kan?

oh,Dayah tengah kolling-kolling :)


ha..kan dah cakap macam tembikai -_-


 sila lah tengok saya mencapub dengan redha..huhu


 kat belakang nie ada kolam air besttt (",)


yeah...Dayah kolling-kolling lagi..


walaupun muka bulat,tapi saya nak jugak pakai maysaa!!! semalam kebetulan khuzaimi call..hihiii..dah bagitau hasrat di hati ini nak memiliki maysaa,made in London u noe..dan dia pon cakap,"dah tak de tudung kat malaysia nie ke?" dia pon redha je la dengan kemahuan melampau saya..haha...dan yang paling wat saya bahagia,dia nak support! :DDD



p/s: HAPPY BIRTHDAY HIDAYAH!


9 comments:

kecHik said...

alaa okeyh jewp...yg ptg ktew appy kan nan pe yg ktew pke..=)

kecHik said...

okeyh jewp yg ptg ktew appy..=)

iDa_MutHiaH said...

hihi,,btul la tue kan..muka boolat janji ati baik :-)

rainbowskittle(fain) said...

'dah takde ke tudung kat msia ni ' ha ambik kena sebijik ! hahaha
maysaa tu takde la cantik sgt pon. n muka ida mana ade bulat !

iDa_MutHiaH said...

tue la,kena sebijik kt muka nie ;p

yeke farah? tp sape yg pakai maysaa nmpak stylo jek ^^ tringin nk try jd stylo cemane..hikhik~

ntah la,nk kte muka nie bntuk bujur sireh,tak.bujur pon tak,booolat la tue..heisss...

mjhidayah said...

ida, terima kasih wish birthday kite kat blog ida!

Sayer Best said...
This comment has been removed by the author.
Sayer Best said...

aah..tudung maysaa tu cam cun je yuna pakai..ahaha..tapi aku da x minat sgt styla yuna skrng.suka dia yg sempoi je.eh lari topik lak.

sebenarnya tak kisah je muka bulat ke pat segi ke,janji pandai gayakan,okey je

iDa_MutHiaH said...

hidayah: just a ordinary birthday wishes la dayah~hihi

wana: yerp..yuna pakai mmg cun,tp x bleh lawan hana tajima pakai..hehe..

Followers