Pages

28 July 2011

Dinner time!

hi readers yg cute ^^
sory tau agak lama jugak blog nie sunyi..(perghhh konon ade ramai kan yg baca =.=')


banyak cerita menarik nak share :)
pada 15th july ari tue,telah berlangsungnya annual dinner company.suka tau...sebab at first,ingat nak kena bali baju ikut tema.tapi nasib baik dapat polo tee sorang satu.hihi....save duitku.


dinner kali nie agak menarik bukan macam yang selalu orang buat kat hotel tue.tapi kali nie dalam cruise...ye Cruise yg dekat Mines tue...
 cruise nie 2 tingkat.tingkat bawah,dewan makan macam dalam gambar nie, while tingkat atas plak ala2 disco gitu.


makanan semua superb! ada yang buat sendiri.tapi malangnya,saya tak dapat nak makan banyak pon sebab pening kepala mabuk laut.hukhuk...-____-


30 minit sebelum cruise bergerak,sape2 yg rasa nak mabuk laut tue diberi ubat.saya telan sebijik ubat.tapi just imagine la ubat tue tak akan bertahan punya sampai 12tgh malam.rasa nak muntah je...=,='



 time nie okay lagi sedap makan appetizer.


 me with the production guy ^^


 ini ialah operational manager yg sangat caring ^_____^



 ini mr.Bernard.he's from Belgium.



 i felt so proud having this picture *___^


 semangat sign kat banner.hehe



 R&D dan QC team bergabung menjadi satu



dapat lucky draw! 


hmmm...tue je la...malas nak elaborate each picture panjang2...ngantok da..goodnite yer :)


2 comments:

Faiz Jerr said...

wah dapat hadiah..untung..hadiah aper dapat? cerciter cikit....

i d a ❤ k h u z a i m i said...

hehe.dpt baucer jusco la faiz..^^

Followers