Pages

04 January 2011

Besday giveaway

yeay! mari2 pakat join giveaway kak ainun! dia nie kakak ipar khuzaimi..muhaha 

sgt simple syarat2 nya, just follow blog dia, letak blog dia kat blog list korang, tag sorang kawan, dan buat satu entry tentang giveaway nie! senangkan? :)

opsss jangan lupa tempek pic mereka 2 beranak nie ye..haha



hadiah nya sgt cute!

jeng..jeng..jeng!


Tumbler Love in the City by Tupperware :D

dan saya dgn bangganya nak tag bukan 1 tapi 3 orang kawan blogger yang best iaitu:

wana (si gadis cute)
farah (doctor to be)
dayah! (the meaningful fren)

jadi,rajin2 kan lah diri anda join GA nie sebelum 31st Jan

bye! ^____^


5 comments:

rainbowskittle said...

eei comel gila tumbler tu! tenkiu eh ida tag kita :)
nnt frh join hehehe

Silent Thinker said...

saya suke lag blog kamu
nak tajuk n sapa yg nyanyi boleh

iDa_MutHiaH said...

farah:comel kan?hihi^^

silent thinker: Goliath :)

ain comey said...

tq ida join..good luck ok:P

iDa_MutHiaH said...

sama-sama ^^

Followers